Šesté kolo ligy 2023/2024

...

Flamingos Ostrava předvádí v dosavadních kolech skvělé výkony. Tentokrát netradičně v Karviné přivítali Olomoucké Kohouti, kteří si hned v první části vypracovali rozhodující náskok.

Hanáci naskočili do utkání fantasticky. Pouhých deset vteřin po úvodním buly vyslal Žižlavský vpřed Radka Jedličku, který pohotově otevřel skóre. Osvědčená kombinace se ukázala ještě jednou, a to v deváté minutě, navíc ještě v úvodní desetiminutovce stihl Radek Jedlička zkompletovat hattrick. Do čtyřbrankového vedení poslal Kohouty Radim Mikuš.

Přesně uprostřed zápasu dokázali domácí snížit. Z dobré práce Václava Hečka těžil David Vrubel. Netrvalo to však ani minutu a Hanáci si vzali čtyřbrankové vedení zpět. Tentokrát byl Jedlička v roli asistenta, jenž přihrával na gól Radimu Mikušovi.

Na straně Olomouce byli jen dva úspěšní střelci, oba ale zaznamenali hattrick. Radim Mikuš se potřetí trefil po individuální akci. Posledním úspěšným střelcem sice byl domácí David Palát, nedokázal ale zabránit konečné prohře 2:6.

Branky a nahrávky: 22. Vrubel (Hečko), 37. Palát (Kudela) – 1. Jedlička (Žižlavský), 9. Jedlička (Žižlavský), 10. Jedlička (Mikuš), 14. Mikuš (Žižlavský), 23. Mikuš (Jedlička, Buriánek), 32. Mikuš

Převzato z webu /Parahokej.cz