Čtvrté kolo ligy 2023/2024

...

V olomoucké plecharéně přivítali Hanáci hráče z jihu Čech. Již od samotného úvodu Kohouti vévodili a v první třetině vstřelili hned devět branek. Nakonec slavili vysokou výhru 19:0.

Vstup do utkání měla Olomouc fantastický, necelých sto vteřin po úvodním buly totiž ujel vpřed Miloš Večerek, na jehož zakončení gólman Reast nestačil zareagovat. V osmé minutě přidali Hanáci další dva góly, prosadil se nejdříve Martin Žižlavský, a pak i Tomáš Rozkopal. Kohouti však v rozmezí mezi dvanáctou a čtrnáctou minutou přidali dalších šest přesných zakončení. Miloš Večerek a Martin Žižlavský díky dalším dvěma zářezům zkompletovali hattrick, do listiny střelců se zapsali také Michal Hlinka a Radim Mikuš.

Ve druhé periodě se do soupisky třígólových střelců úspěšně zapsal také Tomáš Rozkopal, o dvě branky se zasloužil David Buriánek a své již čtvrté zářezy v duelu zaznamenali rozjetí Miloš Večerek s Martinem Žižlavským.

V závěrečné periodě sice byl na straně domácích pouze jediný úspěšný střelec, trefil se však v rozmezí patnácti minut hned třikrát. Radim Mikuš z toho jednou skóroval v oslabení, jednou v přesilovce a jednou také při hře ve čtyřech na obou stranách. Hanáci své soupeře jasně přehráli a vítězí 19:0.

Branky a nahrávky: 2. Večerek (Mikuš), 7. Žižlavský (Večerek), 8. Rozkopal (Žižlavský), 12. Večerek (Mikuš), 12. Žižlavský (Hlinka), 12. Hlinka (Večerek), 13. Večerek (Mikuš), 13. Žižlavský (Kvoch), 14. Mikuš (Večerek), 19. Rozkopal (Hlinka), 21. Buriánek (Večerek), 23. Žižlavský (Hlinka, Mikuš), 24. Rozkopal (Žižlavský), 25. Buriánek, 27. Večerek (Mikuš), 30. Žižlavský (Mikuš), 38. Mikuš (Rozkopal), 42. Mikuš (Žižlavský), 44. Mikuš (Žižlavský)

Převzato z webu /Parahokej.cz