Třetí kolo ligy 2023/2024

...

Východočeši zachytili skvěle úvod utkání a v prvních dvou třetinách si vypracovali pětibrankový náskok. I když Kohouti vyhráli v závěrečné části, na obrat to nestačilo.

Pardubice vlétli na své soupeře jako uragán. Hned ve druhé minutě se prosadil Bernard Hering. Pravidelně se hosté dostávali do šancí a zásluhou Pavla Kubeše a Pavla Doležala odskočili do většího rozdílu. Čtvrt minuty před úvodní sirénou navíc přidal další trefu Frank Rennhack.

I druhému dějství vévodili Východočeši. Robert Pabst překonal gólmana Černocha už počtvrté a chvíli po vypršení přesilové hry se v samotném závěru podruhé do listiny střelců zapsal také Bernard Hering.

Až příliš pozdě začala Olomouc dotahovat náskok soupeře. Ve 38. minutě byl prvním úspěšným střelcem týmu Radim Mikuš, který navíc o dvě minuty později zaznamenal další trefu. Po jeho vyloučení však následně Pardubičtí velmi rychle využili početní převahu. Jedenáct vteřin po faulu se prosadil Frank Rennhack. Poslední slovo si v samotném závěru znovu vzali Kohouti, ani zkompletování hattricku Radima Mikuše však neodvrátilo porážku 3:7.

Branky a nahrávky: 38. Mikuš (Večerek, Žižlavský), 40. Mikuš (Žižlavský), 45. Mikuš (Večerek, Žižlavský) – 2. Hering (Kubeš), 6. Kubeš (Hering), 9. Doležal (Pabst), 15. Rennhack (Doležal), 19. Pabst (Rennhack, Kubeš), 29. Hering (Kubeš), 43. Rennhack (Doležal)

Převzato z webu /Parahokej.cz