3. a 4. kolo parahokejové ligy

...

Ve třetím kole České para hokejové lize, jsme narazili na Mustangy z Pardubic. I přes okleštěnou sestavu kdy jsme nastoupili pouze s osmy hráči do pole, se nám díky týmovému výkonu podařilo vyhrát. Výhra 6:2 a důležité tři body do ligové tabulky.

Ćtvrté kolo České para hokejové ligy jsme zakončili v neděli zápasem proti týmu Českých Budějovic. Tým Budějovic, který se po několika letech vrátil do ligové soutěže, je z větší části složený z nováčků, pro které, to je první zkušenost s ligou.

Celý zápas se odvíjel v naši režii, ale i tak bychom rádi ocenili snahu soupeře. Hattrickem se blýskl veterán Olomouckého týmu Martin Novák. Další branky zaznamenal i nový hráč našeho týmu Martin Žižlavský, který má skvělý start do své para hokejové kariéry. Nejvíce bodu zaznamenal za tyto dva zápasy kapitán Radek Jedlička, který v sobotním zápase zaznamenal 2 branky a 2 asistence a neděli 5 branek a 1 asistenci, víkend zakončil s celkovým skórem 7 + 3.

V tomto ročníku zažíváme nejlepší start za posledních několik let. Budeme se snažit v tomto pokračovat a půjdeme zápas od zápasu a uděláme vše, aby letošní ročník byl úspěšný.

Odkazy na záznamy z utkání

Mustang Pardubice – SOHO Olomoučtí Kohouti

Sledge České Budějovice – SOHO Olomoučtí Kohouti